Συμβουλευτική
Η συμβουλευτική αποτελεί έναν εφαρμοσμένο κλάδο της επιστήμης της ψυχολογίας  που σαν στόχο έχει την προσωπική εξέλιξή του ατόμου την ψυχική λειτουργικότητα και την αυτογνωσία.


Σε έναν κόσμο που οι κοινωνικές επιταγές, τα πρέπει αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις επιβαρύνουν καθημερινά την λειτουργικότητα, εμποδίζοντας έτσι τη χαρά και την ικανοποίηση που δικαιούται ο κάθε ένας μας, η ψυχοθεραπευτική διαδικασία έρχεται να εκπαιδεύσει το άτομο να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που διαθέτει. Τόσο η πνευματική όσο και η ψυχική ανάπτυξη, ώστε το άτομο να φτάσει να διαχειρίζεται την καθημερινότητα αλλά και τα εσωτερικά του θέματα με αισιοδοξία και λειτουργικότητα, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη συμβουλευτική διαδικασία.

symvouleutiki-imageΣτόχος είναι η παροχή εξειδικευμένης βοήθειας σε ανθρώπους με, συναισθηματικές, σωματικές  και ψυχικές διαταραχές να κατορθώσουν να  βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να εξαλείψουν την δυσφορία ή την διαταραχή τους, να επιλύσουν τις κρίσεις που αντιμετωπίζουν είτε στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό τους κόσμο και να αυξήσουν την ικανότητά τους να ζήσουν μια πιο ευχάριστη ζωή.

Στην προσπάθεια αυτή προωθείται η θέσπιση προσωπικών στόχων και προσφέρονται θετικά μοντέλα βάση των οποίων μπορεί ο συμβουλευόμενος να ενδυναμώσει τα προτερήματά του και να δώσει στον εαυτό του τη δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή.  

Online Συμβουλευτική

skypeΑπομακρυσμένη υποστήριξη, Μιλήστε μαζί μας ζωντανά μέσω skype

Follow us Social

golamia-face Follow us on Facebook

golamia-googleplus Follow us on Google +

golamia-twitter Follow us on Twitter

youtube-icon Follow us on Youtube

Φόρμα Επικοινωνίας


Πληροφορίες

Διεύθυνση Αττικής: Ομήρου 2, Νέα Σμύρνη

 

Σταθερό:  21 0931 1032

Κινητό6976361788

Website: www.alexandrazografou.gr

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία μέσω skype με το παρακάτω όνομα χρήστη

Skype: alexandrazografou

Find us Map

map-location-image-athens

All content and images shown are for info purposes only

Οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.alexandrazwgrafou.gr έχουν μοναδικό σκοπό, την ενημέρωση ασθενών και ιατρών. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη (διαγνωστικά ή θεραπευτικά)...
Google+