Κρίσεις Πανικού

kriseis-panikouΚρίσεις Πανικού, Συμβουλευτική αντιμετώπιση

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα συμπτώματα της αγοραφοβίας αρχίζουν να εκδηλώνονται μετά από ένα στάδιο επαναλαμβανόμενων κρίσεων πανικού (ξαφνικών και απρόβλεπτων κρίσεων άγχους, στις οποίες εκδηλώνονται έντονα σωματικά συμπτώματα, όπως ταχυκαρδία, δύσπνοια, ζάλη, εξάψεις και εφίδρωση, αίσθημα αστάθειας, αίσθημα βάρους στο στέρνο, μούδιασμα σε όλο το σώμα, ναυτία και στομαχική διαταραχή, τρέμουλο, μυϊκή τάση και σφίξιμο, τάση λιποθυμίας), οπότε το άτομο αρχίζει να περιορίζει τις δραστηριότητές του, την έξοδό του από το σπίτι καθώς και οποιαδήποτε κατάσταση θα μπορούσε να του επιφέρει μια νέα κρίση πανικού.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αποφεύγονται δραστικά τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και γενικότερα η κυκλοφορία έξω από το σπίτι χωρίς κάποιον συνοδό που θα ήταν σε θέση να παράσχει άμεση βοήθεια. Και σε αυτή την περίπτωση το άτομο καταλήγει πολλές φορές να μην βγαίνει καθόλου από το σπίτι και να νιώθει ασφαλής μόνο κατά την παραμονή του σε αυτό.

 

Παράλληλα, η κοινωνική και οικογενειακή ζωή του επικεντρώνεται στο πρόβλημα της φοβίας επιφέροντας δυσκολίες και στο άμεσο συγγενικό και οικείο περιβάλλον (εκνευρισμό, άγχος, προστριβές, διάρρηξη σχέσεων).

 

Απαλλαγείτε από τις κρίσεις πανικού που δυσκολεύουν τη ζωή σας και αποκτήστε μια φυσιολογική καθημερινότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

 

Δείτε Επίσης...

Online Συμβουλευτική

skypeΑπομακρυσμένη υποστήριξη, Μιλήστε μαζί μας ζωντανά μέσω skype

Follow us Social

golamia-face Follow us on Facebook

golamia-googleplus Follow us on Google +

golamia-twitter Follow us on Twitter

youtube-icon Follow us on Youtube

Φόρμα Επικοινωνίας


Πληροφορίες

Διεύθυνση Αττικής: Ομήρου 2, Νέα Σμύρνη

 

Σταθερό:  21 0931 1032

Κινητό6976361788

Website: www.alexandrazografou.gr

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία μέσω skype με το παρακάτω όνομα χρήστη

Skype: alexandrazografou

Find us Map

map-location-image-athens

All content and images shown are for info purposes only

Οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.alexandrazwgrafou.gr έχουν μοναδικό σκοπό, την ενημέρωση ασθενών και ιατρών. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη (διαγνωστικά ή θεραπευτικά)...
Google+