Συμβουλευτική ζευγαριών

symvouleutiki-zeugarionΟι συνεδρίες ζεύγους/οικογένειας γίνονται κατόπιν ραντεβού και παρέχονται στην Νέα Σμύρνη (Αττική) και στην Λαμία. Η ώρα και η ημέρα κανονίζεται από κοινού με τους ενδιαφερόμενους. Η επίσκεψη συνήθως είναι μια φορά την εβδομάδα. Η χρέωση είναι ανά συνεδρία. Στις συνεδρίες τηρούνται αυστηρά οι κώδικες δεοντολογίας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των ατόμων που συμμετέχουν.


Όταν μια κρίση εμφανίζεται σε ένα γάμο ή σε μια συντροφική σχέση, στόχος της συμβουλευτικής διαδικασίας είναι να βοηθήσει με διαφορές τεχνικές το ζευγάρι πρώτα να αναγνωρίσει το πρόβλημα ώστε να ανακαλύψει, με τη βοήθεια του θεραπευτή τρόπους για τη λύση του. Ο ειδικός πρέπει να συλλέξει πληροφορίες σε ότι αφορά το πλαίσιο της σχέσης.

Αυτό σημαίνει να δοθεί ένα πλήρες ιστορικό, του κάθε μέλους για την πορεία τους στη ζωή, εμπειρίες και βιώματα ώστε να γίνει κατανοητό πώς αναπτύχθηκαν οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές στο πέρασμα του χρόνου. Τόσο η αναγνώριση της αμοιβαίας ευθύνης τους για τη ρήξη όσο και για τη συνέχιση της σχέσης, είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια σης ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας.

Επιπρόσθετα, αναλύονται όλοι οι παράγοντες που οδήγησαν τη σχέση σε αδιέξοδο και μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές, κατευθυνόμαστε στην πηγή του προβλήματος και εστιαζόμαστε σε συγκεκριμένα θέματα που το ζευγάρι επιθυμεί να διαπραγματευτεί, να επιφέρει αλλαγές ή να πάρει αποφάσεις. Στόχος των θεραπευτικών συνεδριών είναι η αξιοποίηση όλων των πνευματικών και συναισθηματικών δυνατοτήτων του κάθε συντρόφου. Βελτιώνοντας την επικοινωνία ενθαρρύνουμε την έκφραση καταπιεσμένων σκέψεων και συναισθημάτων, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της σχέσης.

Βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και αποκτήστε μια αρμονική ζωή με τον/την σύντροφό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 2109311032 ή στο 6976361788.
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Δείτε Επίσης...

Online Συμβουλευτική

skypeΑπομακρυσμένη υποστήριξη, Μιλήστε μαζί μας ζωντανά μέσω skype

Follow us Social

golamia-face Follow us on Facebook

golamia-googleplus Follow us on Google +

golamia-twitter Follow us on Twitter

youtube-icon Follow us on Youtube

Φόρμα Επικοινωνίας


Πληροφορίες

Διεύθυνση Αττικής: Ομήρου 2, Νέα Σμύρνη

 

Σταθερό:  21 0931 1032

Κινητό6976361788

Website: www.alexandrazografou.gr

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία μέσω skype με το παρακάτω όνομα χρήστη

Skype: alexandrazografou

Find us Map

map-location-image-athens

All content and images shown are for info purposes only

Οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.alexandrazwgrafou.gr έχουν μοναδικό σκοπό, την ενημέρωση ασθενών και ιατρών. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη (διαγνωστικά ή θεραπευτικά)...
Google+