Ατομικές συνεδρίες

atomikes-synevriesΟι ατομικές συνεδρίες γίνονται κατόπιν ραντεβού και παρέχονται στην Νέα Σμύρνη (Αττική) και στην Λαμία. Η ώρα και η ημέρα κανονίζεται από κοινού με τον/την ενδιαφερόμενο/ή. Η επίσκεψη μπορεί να είναι μια ή δυο φορές την εβδομάδα, αναλόγως τις ανάγκες του συμβουλευόμενου. Η χρέωση είναι ανά ώρα ή κατόπιν συνεννοήσεως. Στις συνεδρίες τηρούνται αυστηρά οι κώδικες δεοντολογίας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του ατόμου.

 

Η ατομική συμβουλευτική είναι μια διαδικασία που γίνεται σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και εχεμύθειας. Το πιο ουσιαστικό μέσο είναι η θεραπευτική συμμαχία που αναπτύσσεται ανάμεσα στο θεραπευόμενο και στο θεραπευτή. Ο σύμβουλος διακινεί πραγματική ενσυναίσθηση για τον πελάτη του, που σημαίνει ότι βρίσκεται εκεί για κείνον κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα του και τη συναισθηματική του κατάσταση. Στη διαδικασία αυτή απευθύνονται, ενήλικες, γονείς, ζευγάρια αλλά και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο χώρος, ο χρόνος και συχνότητα των συνεδριών είναι σταθερές που δεν αλλάζουν μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις. Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν ένα άτομο στο γραφείο του συμβούλου είναι πολλοί. Για παράδειγμα να εκφράσει σκέψεις και συναισθήματα τα οποία είναι καταπιεσμένα ή δεν μπορεί να τα επικοινωνήσει σε κάποιον από το κοντινό περιβάλλον. Για ζητήματα που αφορούν την εργασία ή τις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του. Να ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό ή να βρει ποιες ασυνείδητες λειτουργίες υπάρχουν και ορίζουν τις συμπεριφορές αλλά και τη διάθεση. Να εκπαιδευτεί ώστε να αποκωδικοποιεί τις αντιδράσεις των άλλων και να κατακτήσει ικανότητες που θα τον βοηθούν στην αλληλεπίδραση του.

Για το λόγο αυτό περιγράφουμε την συμβουλευτική και ως ψυχοεκπαίδευση που μπορεί να βοηθήσει σε θέματα αυτοεξέλιξης, σε διάφορες διαταραχές όπως κατάθλιψη, άγχος, φοβίες, κρίσεις πανικού, εξαρτητικές συμπεριφορές και στο πένθος.

 

Μη μένετε άλλο κλεισμένοι στον εαυτό σας. Βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε και κερδίστε μια καλύτερη ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 2109311032 ή στο 6976361788.
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Δείτε Επίσης...

Online Συμβουλευτική

skypeΑπομακρυσμένη υποστήριξη, Μιλήστε μαζί μας ζωντανά μέσω skype

Follow us Social

golamia-face Follow us on Facebook

golamia-googleplus Follow us on Google +

golamia-twitter Follow us on Twitter

youtube-icon Follow us on Youtube

Φόρμα Επικοινωνίας


Πληροφορίες

Διεύθυνση Αττικής: Ομήρου 2, Νέα Σμύρνη

 

Σταθερό:  21 0931 1032

Κινητό6976361788

Website: www.alexandrazografou.gr

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία μέσω skype με το παρακάτω όνομα χρήστη

Skype: alexandrazografou

Find us Map

map-location-image-athens

All content and images shown are for info purposes only

Οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.alexandrazwgrafou.gr έχουν μοναδικό σκοπό, την ενημέρωση ασθενών και ιατρών. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη (διαγνωστικά ή θεραπευτικά)...
Google+